søndag den 9. juni 2013

Konservativ leder i Region Sjælland skoser sygehusledelse for at udføre rettidig omhu


Christian Wedell-Neergaard er valgt for et parti der bla. repræsenterer de selvstændige erhvervsdrivende.

Enhver virksomhedsleder der udfører rettidig omhu, tilpasser sin virksomhed efter den produktion der ønskes og efter udbud og efterspørgsel.

Det gør ledelsen af ortopædkirurgisk afdeling på Næstved, Slagelse og Ringsted også, når de sammen med embedsmændene, har valgt at lukke ned for ortopædkirurgiske operationer på Garantiklinikken i Ringsted.

Garantiklinikken blev besluttet til at varetage "pukler" af operationer hvor der var lang ventetid, i stedet for at sende operationerne ud i på Privatsygehuse, eller på andre regioners offentlige afdelinger, da det ofte er dyrere løsninger

Det har derfor aldrig været meningen, at produktionen på Garantiklinikken skulle være statisk, men skal tilpasses efter hvad der er brug for - og der overvejes allerede andre opgaver.

Det er derfor udtryk for rettidig omhu og god ledelse, når produktionen tilpasses på offentlige arbejdspladser - alt andet ville sikkert også kunne få Christian Wedell-Neergaard op i "det røde felt".

Christian Wedell-Neergaard kunne i stedet vælge, sammen med os andre, at glæde sig over den store produktivitetsøgning på sygehusene, som fører til den omtalte produktivitetstilpasning.

Hvad tror Christian Wedell-Neergaard er alternativet til at lukke ned på Garantiklinikken for de ortopædkirurgiske operationer?

Jeg tror at svaret ville være, at hvis de ikke tilpasser produktionen på den ene måde, så må de gøre det på en anden måde  - for hvis budgetterne ikke overholdes, så vil politikerne også "komme efter dem".

Så Christian Wedelle-Neergaard - det er udtryk for dobbeltmoral når du beskylder lægerne for "at rage til sig" og ikke respekterer ledelserne for at udføre rettidig omhu!



Ingen kommentarer: