torsdag den 18. maj 2017

Hvor blev det danske sundhedsvæsen i verdensklasse af?

Det blev presset ned på en 24. plads af besparelser, effektiviseringer, underlige krav om dokumentation der ikke skaber værdi for patienterne, kæmpe stor fokus på kræft (og her mener jeg ikke, at kræft ikke er vigtigt, det er også sindssygt vigtigt) som har suget ressourcer fra de medicinske områder, fyringer af medarbejdere pga dyr hospitalsmedicin etc etc.

Sundhedsvæsenet er godt på vej til at blive en ny sag som SKAT, der blev udsultet og dårligt prioriteret fra Folketinget.

Kun pga medarbejdernes utrættelige ihærdighed for at gøre deres bedste "med løbesko på" sikrer at patienterne som oftest modtager den bedste behandling og pleje - men det sker ikke pga gode politiske beslutninger fra Folketinget - men på trods af.....     bla de sidste mange års bevidstløse 2% produktivitetskrav og øremærkede tilførsel af midler til prestigefyldte områder, har medvirket til at der er mangler på andre områder, som feks de medicinske områder, som ikke har stærke patientforeninger der kan lave fancy indsamlinger med TV2 som bannerførere.

Kom nu Folketingspolitikere og Finansminister, sørg for at der er de nødvendige ressourcer så sundhedsvæsenet ikke ender som SKAT - helt i bund.
Regionerne kan bla. bidrage med bla at sikre at det er de patientnære stillinger der prioriteres højere end de patientfjerne stillinger.
Tak til medarbejdere som hver dag præsterer deres yderste, for at gøre deres bedste for patienterne.

Kirsten Rask, Regionsrådsmedlem Region Sjælland (A)

Ingen kommentarer: