lørdag den 8. august 2009




Vælg SUNDHED – stem på RASK

Valget til kommuner og Regionen nærmer sig, og det er kandidat til Regionsrådet for Socialdemokraterne Kirsten Rask ved at gøre sig rigtig meget klar til.
Det er ikke så mange penge der følger med et kandidatur for socialdemokraterne, så de enkelte kandidater må selv være kreative og meget aktive.
Her er det Kirsten Rask der har fået produceret nogle cykel- og løbetrøjer som skal være ”mobile reklamesøjler” ude i Region Sjælland. Hvis andre har lyst til at reklamere og gøre noget aktivt for at være med til at hun bliver valgt, kan de henvende sig til Kirsten Rask og købe trøjen for et meget begrænset beløb. Man kan bl.a. købe T-shirt, løbe- og cykeltrøjer.
Kirsten Rask er sygeplejerske og medlem af Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjællands bestyrelse, og hun brænder meget for sundhedspolitikken både fagpolitisk og politisk, og hun mener, at hun ved at være med i Regionsrådet kan bidrage med rigtig meget, da hun så at sige ”har fingrene nede i dejen”, og via sit arbejde og det fagpolitiske, er velorienteret i hvad der rører sig blandt patienter og personale og hvordan de politiske beslutninger virker ude i sundhedsvæsenet.
Kirsten Rask er født i Errindlev på Lolland og har gået på både Errindlev og Holeby Skole, hun har boet i Slagelse og i Ringsted. Nu bor hun i Høng mellem Slagelse og Kalundborg, sammen med sin mand, Bjarne Andersen, som er Sundhedsplejerske i Ringsted, så hun har et bredt kendskab til det meste af Regionen, og de problematikker der kan være i de forskellige lokaliteter.
Kirsten Rask kan kontaktes på:
kirsten@raskand.dk for køb af trøjer og for yderligere oplysninger og man kan få flere oplysninger ved at læse hendes Blog: http://kirstenrask.blogspot.com/

Ingen kommentarer: