torsdag den 5. november 2009

Længst muligt i "EGET LIV"

I rigtig mange år, har man talt om ”længst muligt i eget hjem” – det har ofte betydet, at sygdomsramte borgere er blevet i eget hjem – ikke PÅ GRUND af et ønske og en evne til at klare sig selv – men fordi der ikke var andre muligheder. Og mange ældre og deres pårørende oplever, at den ældre skal klare sig i hjemmet med ét bad om ugen, rengøring hver tredje uge, brug af større og større bleer og en mere eller mindre ensom tilværelse.

Via forebyggelse og ændret livsstil, vil jeg gerne, at middellevealderen øges i fremtiden og at danskerne får flere ”sygdomsfrie år” - således, at vi i langt højere grad, er ”herre i eget liv” – og selv bestemmer livskvaliteten.

Det kan man bl.a. gøre, ved at ændre livsstilen, så langt flere ældre ikke bliver ramt af livsstilssygdomme som sukkersyge, blodpropper og hjertesygdomme.

Derfor vil jeg gerne vælges ind i Regionsrådet, og være med til at øge samarbejdet mellem Kommuner og Region, således at vi får sat optimal fokus på forebyggelse af sygdomme, sygdomsbehandling og rehabilitering efter sygdom.
Vælg SUNDHED – stem på RASK

Ingen kommentarer: